hirdetés
hirdetés

A rakétatámadások ellenére tovább üzemel az El Al

Az izraeli nemzeti légitársaság a biztonsági szolgálatok és a repülőtéri hatóságok iránymutatásai szerint folytatja üzemelését az Izrael területét ért rakétatámadások ellenére, de rugalmas átfoglalási feltételeket biztosít a következő napokra - AIRportal.hu.

hirdetés

Az EL AL Israel Airlines közleménye szerint az érintett utasoknak érdemes ellenőrizniük a járatuk státuszát a légitársaság weboldalán vagy ügyfélszolgálatánál. A térségben kialakult helyzet miatt a légitársaság rugalmas és díjmentes átfoglalást biztosít azon utasainak, akik a következő napokon repülnének, és más dátumra vagy célállomásra váltanák át a jegyüket.Amint arról az MTI beszámolt, az izraeli hadsereg és a gázai szélsőséges iszlamista szervezetek között hétfő este kezdődött rakétaháború, miután Jeruzsálemben összecsapások zajlottak le palesztinok és az izraeli biztonságiak között az Al-Aksza mecsetnél. Az intenzív harcok kedd éjjel is folytatódtak Izrael déli és középső részén, valamint a Gázai övezetben.

Bár a Gázából kilőtt rakéták 85-90 százalékát még a levegőben megsemmisítette az izraeli Vaskupola légvédelmi rendszer, éjszaka rövid időre leállították a tel-avivi Ben Gurion repülőtér forgalmát, egy oda tartó járat visszafordult Ciprusra.

 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk