hirdetés
hirdetés

Boeing 787 Dreamliner az Ethiopian Airlines flottájában

A társaság mindig a legújabb fejlesztéseket igyekszik bevezetni, a közeljövőben 10 Boeing 787 Dreamliner repülőgépet állít üzembe.

hirdetés

Az első Dreamlinert 2012. augusztus negyedikén mutatták be, közölte lapunkkal az Aviareps Kft. Az Ethiopian Airlines 65 éve üzemel, és az elmúlt évek alatt Afrika legnagyobb légitársaságává nőtte ki magát. Egyre bővíti desztinációit, így Etiópián kívül Afrika, Európa, az USA, Kanada, Ázsia és a Közel-Kelet nagyvárosai is szerepelnek útvonalhálózatában.

A légitársaság a legmodernebb flottával repül, például Boeing 777, 767, 757, és 737 gépekkel. A társaság mindig a legújabb fejlesztéseket igyekszik bevezetni, 10 Boeing 787 Dreamliner repülőgépet állít üzembe, az első 2012. augusztus 4-én érkezett meg flottájába. 

Útvonalhálózata rendívül kiterjedt Afrikában, ezért üzletemberek is előszeretettel választják. A STAR Alliance tagság révén Miles & More pontokat is kap az utazó a lerepült szakaszok után. Ezen felül több turista desztinációból is lehet válogatni, mint például Seychelle-szigetek, Zanzibár, Kilimandzsáró és Mombasa. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk