hirdetés
hirdetés

Figyelem: ne szombaton induljon a Balatont átúszni Révfülöpnél!

FRISSÍTVE Kedvezményes, 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti jeggyel lehet utazni a 41. Balaton-átúszásra, Révfülöpre, illetve onnan vissza. Azonban a programot a szervezők szombatról vasárnapra halasztották.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

 A közlemény szerint a menetjegy pénteken 0 órától vasárnap éjfélig érvényes, azt a visszautazáshoz a rendezvény helyszínén érvényesíteni kell.

Depositephotos/pgaborphotos
Depositephotos/pgaborphotos

Közölték azt is, hogy a szervezők komppal szállítják vissza a résztvevőket Balatonboglárról. Az átúszás után a tó partján maradó utasoknak azt ajánlották, hogy vegyék igénybe a Balaton24 és 72 napijegyet, amellyel korlátlan számban utazható be a Balaton környéke az érvényességi időtartam alatt.
A vasúttársaság a várhatóan nagyobb utasforgalom miatt egyes északi parti vonatokhoz két pluszkocsit csatol, majd a Tapolcáról a budapesti Déli pályaudvarra induló Kék Hullám InterCity vonatok is hosszabb szerelvénnyel közlekednek - írták.

A MÁV-START felhívta a figyelmet arra, hogy a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni, mivel a helyjegyek elfogyhatnak, a vonatok betelhetnek.
A Volánbusz a környékbeli településekről - Tapolcáról, Veszprémből, Balatonfüredről, Keszthelyről, Hévízről és Zalaegerszegről - rendszeresen közlekedő autóbuszokkal javasolja megközelíteni a helyszínt.

Viszont csütörtök délután a szervezők közölték: A zivatarveszélyes időjárás miatt nem tartják meg szombaton a 41. Lidl Balaton-átúszást, írták a Facebookon.

Bejegyzésükben az is olvasható, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével döntöttek így. Viszont egy nappal később, július 23-án, vasárnap megtartják a Révfülöp és Balatonboglár közötti Balaton-átúszást.

„A vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg”, írták a szervezők. A nevezések a halasztott időpontra is érvényesek, visszalépés esetén – amelyet pénteken 15 óráig kell jelezni – a befizetett nevezési díjat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetik.

(forrás: MTI / Facebook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk