hirdetés
hirdetés

Róma: Alitalia-utasoknak Alitalia-busz

Az Alitalia új kedvezményes transzfer szolgáltatást biztosít utasai részére, Róma Fiumicino repülőteréről a városközpontba és vissza - közölte a Turizmus Online-nal az olasz légitársaság csütörtökön.

hirdetés

. Ezzel a szolgáltatással a cég saját utasainak egy egyszerű, gyors, és a többi tömegközlekedési alternatívához képest jóval kedvezőbb árú  közvetlen összeköttetést biztosít a várossal. A buszok kényelmes 55 – 64 férőhelyesek, légkondicionáltak és könnyen felismerhetőek a jellegzetes Alitalia festésükről.

Az utasok a buszok indulási helyét az 1-es terminál kijáratánál, az érkezési zónában találják és leszállóhelyként Róma szívében számos megállóhely közül választhatnak.

A busztranszfer foglalható az Alitalia honlapján keresztül. Ebben az esetben a visszaigazoló e-mailben kapott jegyet kell kinyomtatni és a buszra szálláskor bemutatni, vagy a repülőjeggyel vagy az Alitalia beszállókártyával együtt.

Szintén foglalható a kijelölt információs pontokon, melyeket a repülőtér 1-es termináljának érkezési oldalán, a buszpályaudvaron találhatók, illetve a Termini vasútállomásnál. Ebben az esetben is be kell mutatni a megvásárolt jeggyel együtt vagy a repülőjegyet, vagy a beszállókártyát.

A jegyet a buszvezetőnél is megvehetik az utasok, szintén a repülőjegy vagy a beszállókártya felmutatásával.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk