hirdetés
hirdetés

Új check-in pultokkal válhat egyszerűbbé a repülés

A Star Alliance - a sikeres londoni átállás után - a tokiói Narita repülőtéren is felállította legújabb check-in automatáit. Az új automatáknak köszönhetően 20%-kal kevesebb hely szükséges az utasok kiszolgálásához. 

hirdetés

A Star Alliance 116 új automatát állított fel a tokiói Narita replülőtér I-es terminálján. Az automaták segítségével az utasok egyszerre tudják intézni a becsekkolást és a poggyászcímke kinyomtatását. A szövetséghez tartozó 17 légitársaság mindegyikére becsekkolhatunk, közülük egyelőre 3 biztosítja a poggyászcímke-nyomtatást, a többi július közepére igéri ennek a funkciónak a használatát.

A Star Alliance a legelső automatákat a londoni Heathrow repülőtéren állította fel, nagy sikert aratva az utasok körében. Ezt követően a módszert bevezették a São Paulo-i és a Los Angeles-i repülőtéren is. Ezzel a módszerrel a Star Alliance vált az első légitársasági szövetséggé, amely ezt lehetővé teszi az utasai számára.

Az új automaták részei a Star Alliance globális tervének, hogy egyszerűbbé és helytakarékossabbá tegyék a repülést megelőző adminisztrációt. Ha sikerül véglegesen átállni erre a módszerre, a kezelési költségek is csökkenhetnek.

Forrás: Star Alliance
Forrás: Star Alliance

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk