hirdetés
hirdetés

24 órás karantén az Izraelbe érkezőknek

Az izraeli Egészségügyi Minisztérium pénteken bejelentette, hogy minden utazónak, beleértve a COVID-19 ellen beoltottakat és a vírusból felépülteket is, a jövő héttől az országba érkezésüktől 24 órán keresztül kötelesek lesznek karanténban maradni.

hirdetés

Ugyanakkor 16 magas fertőzési rátájú országból (pl. Egyesült Arab Emírségek, Seychelle-szigetek) visszatérők esetében az új irányelvek szerint 14 napig, vagy két negatív teszttel 10 napig kell teljes elszigetelés alatt maradniuk - írja az izraeli magyar lap, az Új Kelet nyomán az euronews.com portál.

Hihetetlen méretű tömeg a Ben Gurion repülőtéren
Hihetetlen méretű tömeg a Ben Gurion repülőtéren

Az összes többi országból visszatérő utasnak szintén karanténba kell vonulnia, de csak 24 órára, vagy addig, amíg a leszálláskor végzett tesztjük negatív eredményéről értesítést kapnak.

Az Izraelbe érkezőkre vonatkozó új korlátozások július 16-án, pénteken lépnek hatályba, és július 25-ig érvényesek, de valószínűleg meg fogják hosszabbítani, ha a fertőzések száma tovább emelkedik - írja az izraeli magyar lap.
(forrás: Új Kelet / Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk