hirdetés

Az AmRest üzemelteti az összes németországi Starbucks-ot

A Németországban található Starbucks kávézók megszerzésével az AmRest több mint ezer étterem üzemeltetője lett Európában. 

hirdetés

Kelet-Közép-Európa legnagyobb étterem-üzemeltető vállalata, az AmRest bejelentette, hogy megállapodott a Starbucks kávézólánccal a németországi Starbucks kávézók üzemeltetésének vállalásáról. Az egyezség hatálybalépését követően 144 Starbucks kávézó csatlakozik az AmRest által irányított éttermek sorába. A német Starbucks kávézólánc megszerzése az AmRest növekedési stratégiájának része, az üzlet lezárása utána a cég együttvéve 1074 étterem üzemeltetését végzi 12 országban.

„Az ezer étterem átlépése fontos mérföldkő cégünk számára, amellyel erősítettük vállalatunk pozícióját az európai piacon – mondta el Wojciech Mroczyński, a cég stratégiájáért felelős testület egyik tagja. – Majdnem 23 évünkbe telt, mire eljutottunk idáig. Tekintve a jelenlegi fejlődési ütemet és a jövőbeli növekedési potenciált, biztos vagyok benne, hogy számaink megduplázása csak néhány év kérdése” – tette hozzá Mroczyński.

Az AmRest története 1993-ban kezdődött az első Pizza Hut megnyitásával a lengyelországi Wrocław városában. A cég olyan népszerű márkák üzleteinek üzemeltetését végzi, mint a KFC, a Pizza Hut, a Burger King, a Starbucks, a La Tagliatella, a Blue Forg és a Kabb, valamint több mint 25 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk