hirdetés

Elhalasztják a ProWeint (is)

A Messe Düsseldorf GmbH a ProWein 2020 szakvásár megrendezését egy későbbi időpontra halasztotta el.

hirdetés

Valamennyi érintett partnerrel történő egyeztetést követően, rövid időn belül sor kerül egy későbbi, a tervezés biztonságát garantáló, alternatív vásári időpont meghatározására. A halasztás érinti a „ProWein goes city” rendezvénysorozatot is. Ezzel követjük a szövetségi kormány krízisstábjának azon ajánlását, amita Robert-Koch-Institutáltal meghatározott, nagyszabású tömegrendezvényeket érintő rizikófaktor figyelembevételével fogalmazott meg. Ezt az ajánlást figyelembe véve, valamint a fertőzöttek számának egyidejű, Európára is kiterjedő, nagymértékű növekedésére tekintettel, a Messe Düsseldorf számára egyértelmű volt a helyzet újraértékelése. A kialakult helyzetet bonyolítja a szakvásár kiállítóinak és látogatóinak elbizonytalanodása a részvételt illetően, valamint – elsősorban a külföldi partnereinket érintő – utazási komplikációk felmerülése is.

Forrás: hungarianwines.hu
Forrás: hungarianwines.hu

.„Ügyfeleink, partnereink és dolgozóink bíznak bennünk. Ez a bizalom túlmutat a düsseldorfi nagyszabású nemzetközi rendezvények professzionális és sikeres lebonyolításán. Ezt a bizalmat akkor is érezniük kell irántunk, amikor az Önök biztonsága érdekében, kritikus döntés meghozatalára kényszerülünk”–hangsúlyozta Werner M. Dornscheidt, Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója. „Ez a döntés valamennyi résztvevő számára nehézségeket jelent. Azonban az időszerű halasztás úgy a Messe Düsseldorf, mint ügyfelei számára - az egyre dinamikusabb fejlődés szempontjából – kötelező érvényű” – nyilatkozta Thomas Geisel, Düsseldorf város főpolgármestere,a Messe Düsseldorf GmbH felügyelő bizottságának elnöke.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk