hirdetés
hirdetés

Hétfőig lehet szavazni a MICE ágazat idei legjobbjaira

A Budapest Convention Bureau (BUD CB) szakmai igazgatója is - nyolc másik hazai szakemberrel együtt - egy nemzetközi MICE szaklap shortlist-jén.

hirdetés

A szlovén Kongres Magazin 2014 óta évente hirdeti ki a szakma legbefolyásosabb szereplőinek listáját. A toplistán a szakma kiválóságai, jelentős befolyással bíró tagjai szerepelnek, akik az adott évben pozitív hatással voltak egy-egy desztináció vagy vállalat fejlődésére, illetve tágabb értelemben az iparágra.

A jelöltek kiválasztása idén is előre meghatározott szempontok alapján történt. Ennek egyik fontos kritériuma volt, hogy miképp segítették az ágazat hírnevének és láthatóságnak növelését, valamint, hogy milyen újításokat vezettek be, melyek megkönnyítették a rendezvényszervezők munkáját vagy jövőbemutatóak voltak.

123rf
123rf

 A nyerteseket minden évben olvasói szavazás útján választják ki.

Az ágazat teljes területét lefedi az 7 kategória, amelyben a jelöltekre lehet szavazni.

A BUD CB szakmai igazgatója, Békefi Anna mellett idén még 8 magyar szakember kapott jelölést 3 különböző kategóriában.

- A legjobb rendezvényszolgáltatók (technológia, multimédia és online területen) kategóriájában a Visual Europe Group nemzetközi értékesítési igazgatója, Fazakas János mellett szintén döntős a Special Effects Zrt. vezérigazgatója, Kassai Zsolt.

- A legjobb szálloda és rendezvényhelyszín kategóriában a körmendi Mjus World Resort & Thermal Park szálloda igazgatója, Adriano Collenz került a jelöltek közé.

- A további öt magyar döntős a legjobb kreatív rendezvényügynökség kategóriában található, Dobos Zsófia (Bo-Live Branding Agency társalapítója) Halász Domonkos (XTRM Group ügyvezető igazgatója), Lantos Dennis (TEG – The Events Group ügyvezetője), Sipos Dávid (HPS Hungary ügyvezetője) és Trinn Csilla (Ambience Events tulajdonosa).

A jelöltekre december 14-ig ITT lehet szavazni, az érvényes szavazat leadásához minden kategóriában kell szavazatot leadni.

(forrás: Budapest Convention Bureau / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk