hirdetés
hirdetés

Szingapúr is enyhít a beutazási szabályokon

2022. április 1-től a Singapore Airlines (SIA) és a Scoot összes járatán a teljesen beoltott utazók karanténmentesen léphetnek be Szingapúrba miután a szingapúri kormány egyszerűsítette a beutazási szabályokat - tájékoztatta lapunkat a Tensi Aviation Kft.

hirdetés

Szingapúr minden olyan teljesen oltott beutazót beenged, aki az utazás előtt 48 órán belül készített negatív PCR teszttel rendelkezik és megfelel a mindenkori vízumkövetelményeknek. Az oltottsággal kapcsolatos előírások ITT olvashatók részletesen.

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
 

Ennek eredményeként a SIA és a Scoot 2022. április 1-jétől nem jelöl ki úgynevezett Vaccinated Travel Lane (VTL) járatokat. A Singapore Airlines és a Scoot jelenleg 34 ország 94 célállomására üzemeltet járatokat.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk