hirdetés
hirdetés

Szórakoztató élménypark nyitása Dubajban

AYA a neve a most megnyitott különleges, digitális szórakoztató parknak, ahol összesen 12 különböző témájú zóna található a WAFI City Mall bevásárlóközpontban, mintegy 40 ezer nm2-en. 

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükből kiderül, a 2022 decemberében nyitott élménypark a maga nemében egyedülálló, az új generációs szórakoztató parkok első tagja.

Az élménypark 12 különböző zónából, helységből áll, ezek mindegyike egyedi témájú és számos interaktív elemmel varázsolja el a látogatókat.

Forrás: AYA
Forrás: AYA
 

A kalandvágyó vendégek szórakoztatására készültek az obszervatóriumok, amelyek több millió csillaggal, virágzó fényű kertekkel, színes folyó látványával csábítanak-az itt átélt élmény egyedülálló, semmihez sem hasonlítható.

Az AYA-ban a látogatók maguk mögött hagyhatják a való világot, hogy megtapasztalják a lehetséges jövőt egy másik, élénk és színes bolygón. Ez az utazás az első teremben, az ún. Aurora világába történő belépéssel kezdődik, majd folytatódik a további termekben (The Source, a Drift, az Outland és a The Pool), hogy végül a leglátványosabb utolsó zónákban (The Falls, Celestia, Flora, Tides és Harmonia) teljesedjen ki az élmény. A különböző zónákon átjutva interaktív élményekkel gazdagodhat a látogató.

Forrás: AYA
Forrás: AYA
 

Az AYA megnyitása után a további tervek már készülnek, hamarosan újabb HyperSpace szórakoztató parkok épülnek, nem csak az Emírségben, hanem másutt a világban is.

(forrás: dubaitourism.ae)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk