hirdetés
hirdetés

40 londoni járatot töröltek

Mára 40 londoni járatot töröltek és további gépek késnek a leszálló köd miatt. Érintett a Heathrow és a London City Airport is.

hirdetés

Sűrű köd és rossz látási viszonyok miatt töröltek 40 Londonba tartó járatot – adta hírül a BBC. A járatmódosítások főleg a rövidtávon közlekedő járatokat érintették a londoni Heathrow és a City Airport reptereken.

A London City Airport közölte, a látási viszonyok már javultak, de a korábbi, kedvezőtlen feltételek miatt továbbra is visszatartják a gépeket. Aki mégis ma utazna, annak javasolják, tájékozódjon az adott légitársaságnál. 

(forrás: BBC Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk