hirdetés
hirdetés

Az Airbnb újabban drágább, mint a szállodaszoba

Az új tanulmány 50 desztinációban vizsgálta a villámgyorsan népszerűvé vált airbnb és más hasonló oldalak árait - írja testvérlapunk, a Privátbankár.hu.

hirdetés

Míg negyedszázaddal ezelőtt a „lakj nálunk olcsón” elv szerint működő oldalakon található szállás tényleg fillérekbe került, addig egy mostani jelentés szerint ma már a szállodák sokszor olcsóbbak, mint az Airbnb-n, illetve az ugyancsak amerikai Vrbo-n keresztül bérelt lakások, nyaralók.

Fotó: depositphotos.com
Fotó: depositphotos.com

Az új tanulmány 50 desztinációban vizsgálta a villámgyorsan népszerű vált airbnb és más hasonló oldalak árait, és arra a következtetésre jutott, hogy a szállodaszoba újabban mintha megfizethetőbb választás lenne, de legalábbis erősen versenyképes. Persze mindez attól is függ, milyen árkategóriát választunk és milyenek az igényeink. Mindkét szállásformának megvannak a maga előnyei. De manapság különösen fontos szétnézni a neten, hogy megtalálja az utazó a megfizethető, de még minőségi megoldást.

Az amerikai Travel and Leisure című turisztikai szaklap összefoglalóját Elek Lenke szemlézte és véleményezte, a teljes cikk ITT olvasható.

Elek Lenke
a szerző cikkei

(forrás: Privátbankár)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk