hirdetés
hirdetés

Ingyenes webinár: hogyan hódítsunk belföldi vendéget?

Mások mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Bogár Zoltán, a Danubius Zrt. Központi üzletfejlesztési igazgatója is tanácsaival segíti a turizmus és a szállodaipar hazai szereplőit.

hirdetés

Nem volt könnyű a koronavírus utáni újraindulás és a biztonságos környezet megteremtése, ráadásul a különböző szállodáknak és egyéb szálláshelyeknek megváltozott szakmai- és vendégigényeknek kell a jövőben megfelelniük, ennek megfelelően pedig változtatniuk kell marketing stratégiájukon. Ennek egyik meghatározó lépése lehet a belföldi vendégek előtérbe helyezése. Hogyan kezelje az új szituációt a szállodaipar?

Hogyan szólítsák meg a belföldi vendégeiket? Milyen területeken kell fejlődniük? – ezekre a kérdésekre keresik majd a választ az Everguest által szervezett webinar előadói. Az ingyenes interntes előadássorozatot 2020 július 15-én tartják, 10 órától egymást váltják a kamera előtt a turizmus és a szállodaipar szakértői.

Előadók:

- Flesch Tamás, Elnök Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

- Bogár Zoltán, Központi üzletfejlesztési igazgató Danubius Zrt.

- Gyenes Ákos, Managing Director, RESnWEB és Head of Revenue Everguest

- Bay Áron CEO, Head of PPC&Data Exact Match

- Barnác Tamás, UX designer Everguest

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a www.everguest.net/webinar2020jul/

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés