hirdetés
hirdetés

Ismét egy különleges szállástípussal rukkoltak elő Noszvajon

Az épített sátrak, a konténerház és a buborékok után idén adják át a 3, organikusan a domboldalba illeszkedő „Lépcső-házat" a noszvaji Nomad Hotel & Glampingben - tájékoztatta lapunkat a szálláshely.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Nomádtól már megszokott módon ismét egy szokatlan szállástípussal állnak elő az egyediségre vevő utazóközönség nagy örömére. A három ház a szállodát működtető Balogh család saját tervezése és kivitelezése. Az A, B, és C elnevezésű lépcsőzetes házak egyetlen térben teremtik meg a kényelmet és a természet közelségét.

A Nomad Hotel & Glamping Fotó: nomadhotel.hu
A Nomad Hotel & Glamping Fotó: nomadhotel.hu

A fürdőszobából és az ágyból kilátni a tetőablakon a lombkoronákra és az égre, a hatalmas ablakokat elhúzva saját teraszra juthatunk, és minden házban van egy kis teakonyha is. A három új ház egész évben komfortosan tud majd működni, ősszel az ezerszínben játszó erdő, télen a deres hajnal, tavasszal a virágba boruló természet adja a legjobb díszletet a pihenéshez. A májusi Glamping Piknik alatt, amelyről a napokban írtunk, vezetett túrákon ezeket a házakat is be lehet majd járni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk