hirdetés
hirdetés

Itt tart ma a digitális ügyfélélmény és üzemeltetés a szállodákban

A Futourism 2022 konferenciájának szakmai programjában külön szekciót szenteltek az ügyfélélmény és az üzemeltetés kérdéseinek.

hirdetés

A délelőtti plenáris programot követően két szekcióban folytatódott a Bitport első Futourism konferenciája.
A Futourism digitális üzemeltetéssel foglalkozó délelőtti szekcióját Palicz Péter, a KViHotel igazgatója nyitotta. Az általa vezetett hotel volt az első Magyarországon, amelynek minden fontosabb funkciója egy mobil appon keresztül érhető el a három nappal korábbi, távoli check-in lehetőségtől a Buetooth-os ajtónyitáson át a digitális fizetésig.


A legmodernebb Wi-Fi rendszerek előnyeiről Kilbertus Viktor, a TP-Link SMB üzletágvezetője beszélt. A megváltozott vendégigények egyenesen levezethetők a generációs változásokból, a professzionális és jól menedzselhető hálózatokra pedig rá lehet építeni az egységes vendégszolgáltatásokat és az üzemeltetésben használt rendszereket egyaránt. Galló Zsolt, a Wellness Hotel Katalin igazgatóhelyettese ennek kapcsán bemutatta, hogy a gyakorlatban egy stabil infrastruktúra mi mindenre ad lehetőséget a saját foglalási rendszertől a szofisztikált hírlevélküldő fejlesztéséig.
 

Fotó: Bitport
Fotó: Bitport

Palicz Péter, a KViHotel igazgatója


Gyepes Máté (Aruba Cloud) felhős alapismeretekkel felvezetett prezentációjában a cloud szolgáltatások és a turizmus kapcsolatáról beszélt. A gazdaságossági, biztonsági vagy megfelelőségi kérdések mellett az adatstratégia kapcsán is elhangzott, a humán erőforrás megfelelő felkészítése elengedhetetlen. Kovács Noémi (Everguest) a hozammenedzsment kérdéseivel foglalkozott, bemutatva előadásában, hogy milyen faktorokat lehet figyelembe venni az árak kialakításánál és a bevétel optimalizálásánál, konkrét példákkal is alátámasztva a dinamikus árazás lehetőségeit.

Új eszközökhöz új gondolkodásmód

A másik szekció programja ezelatt a digitális ügyfélélményre koncentrált.
A részletes beszámoló ITT olvasható:

(forrás: Bitport.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk