hirdetés
hirdetés

Mesebeli szálláshelyekkel bővít az Airbnb

Tízmillió dollárt oszt szét száz ember között az Airbnb, hogy segítsen megvalósítani „legőrültebb ötleteiket”, és soha nem látott, mesebeli helyekkel bővítse szálláshely-kínálatát.

hirdetés

A platform arra kéri az embereket, hogy jelentkezzenek „nem evilági”, vagyis teljesen elszállt ötleteikkel „a világ legőrültebb helyei” témában. A terveket egy szakértőkből álló zsűri bírálja el, ezután 100 jelenkező kap 100 ezer dollárt az ötlet megvalósítására az OMG! Fundból. A jelentkezési lapon meg kell adni egyebek között a helyszínt, a megvalósítás ütemezését és a projekt környezeti hatását. A jelentkezési határidő július 22- írja a Haszon.hu.

Lakjál cipőben!

Az Airbnb májusban vezette be az új, OMG! kategóriát a szálláshelyeknél, amelyek rendhagyó otthonokban kínálnak vendégéjszakákat. Az alábbiak már létező szálláshelyek a platformon, és jó példákként szolgálhatnak további ötletes, nem mindennapi házacskák megvalósítására: van UFO, csizma és földbe vájt hobbitlak is köztük:

"Meg akarjuk könnyíteni a hasonló otthonok tervezését" - írta az Airbnb vezetője, Brian Chesky a Twitteren. "Az elmúlt két évben egyre erősödött a rugalmas lakhatás trendje, az OMG! Fundot elsősorban ezért hoztuk létre. A változás részeként az Airbnb vendégei egyre inkább keresik a szokatlan szálláshelyeket, amelyek önmagukban is megérnek egy utazást – derül ki a cég közleményéből.

Fotók: airbnb


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk