hirdetés
hirdetés

MSZÉSZ: dübörögnek a régióülések, magas részvétel várható a közgyűlésen

Az MSZÉSZ tavaszi régióülés-sorozata Alsópetényben, Debrecenben és Győrben folytatódott. A három ülésen több mint 200 szállodás szakember és társult tag volt jelen.

hirdetés

A kötetlen beszélgetések, tapasztalatcserék mellett érdekes és hasznos előadásokon vehettek részt az érdeklődők, többek között bemutatták minden régió teljesítményét, a vendéglátásban is bevezetésre kerülő NTAK adatszolgáltatás részleteit, az MTÜ marketingtevékenységét, és az MSZÉSZ következő évekre tervezett célkitűzéseit, stratégiáját. A még hátralévő régióülések időpontjai itt találhatók.

Rendkívül nagy érdeklődésnek örvend a szövetség tavaszi közgyűlése is. Több mint 300 fő regisztrált a rendezvényre, amelyet az Aquaworld Resort Budapest szállodában rendeznek meg. Május 17-én egy kötetlen, get-together vacsorával kezdődik az esemény, majd május 18-án a szakmai programé lesz a főszerep, melyről bővebb információ az MSZÉSZ weboldalán található: www.hah.hu 

Az MSZÉSZ friss hírlevelében arról is tájékoztatta tagjait, hogy a legutóbbi hírlevél megjelenése óta 4 szálloda és 1 társult tag csatlakozott Szövetségükhöz:

Hotel Piano, Szeged

Dráva Hotel Thermal Resort****, Harkány

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk