hirdetés
hirdetés

Új ügyvezetés a Danubius Hotels-nél

Bogsch Zsigmond fejlesztési vezérigazgató-helyettes nyugdíjba vonulását követően változik a szállodalánc ügyvezetése - tájékoztatta lapunkat a Danubius Hotels.

hirdetés

2022. szeptember elsejétől átalakult a Danubius Hotels menedzsmentje. Bogsch Zsigmond fejlesztési vezérigazgató-helyettes nyugdíjba vonulását követően Csanádi Péter központi műszaki és beruházási igazgatóként csatlakozott az ügyvezetéshez. A szakember a cég energiagazdálkodási feladatait, ingatlanállománya karbantartásának és műszaki üzemeltetésének felügyeletét, a szállodákat és egyéb létesítményeket érintő műszaki fejlesztések, beruházások irányítását veszi át elődjétől.

Csanádi Péter 2007-ben csatlakozott a Danubius Hotels-hez. Tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte. Ezt követően kutatómérnökként dolgozott, majd 2002-től a Fővárosi Vízműveknél több pozíciót is betöltött. Innen érkezett a szállodalánchoz, ahol 15 éven át műszaki igazgatóként tevékenykedett. A beruházások előkészítésével és lebonyolításával, a szállodai műszaki üzemeltetés szakmai felügyeletével foglalkozott, valamint a vállalat földgáz és villamos energia szabadpiacra lépését is ő vezette.

Csanádi Péter
Csanádi Péter

Új pozícióját a partnerség, a szakmai kiválóság és a digitalizáció jegyében képzeli el. Szeretné, ha a közreműködésével tovább folytatódna a vállalati ingatlanállomány megújítása, nagyot lépne előre a Danubius a fenntarthatóság és a magas színvonalú energiamenedzsment terén, és professzionális műszaki szolgáltatásokat nyújthatna vállalaton belül vagy akár kívül is.

A nyugdíjba vonuló Bogsch Zsigmond 2004-től volt a Danubius Hotels fejlesztési vezérigazgató-helyettese. A szakember a Danubius cégcsoportnál 2000 óta dolgozott, előbb a Hungária Szálloda Ingatlankezelő Rt. vezérigazgató-helyetteseként majd vezérigazgatójaként, később a Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyrt. fejlesztési vezérigazgató-helyetteseként irányította elsősorban a szállodák ingatlanállományának fejlesztésével és karbantartásával kapcsolatos feladatokat.

Bogsch Zsigmond
Bogsch Zsigmond

Vezérigazgató-helyettesi feladatait a jövőben Varga Csaba Üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettes látja el.

Varga Csaba 2022 januárjától az emberi erőforrások terület vezetése mellett a vállalat központi üzemeltetési területének is első számú vezetője. Mind a cégvezetésben, mind a szakmai területein is kiemelt feladatának tartja, hogy munkájával hozzájáruljon ahhoz, hogy a Danubius márka egyértelmű választás legyen: mind a vendégek, mind a munkavállalók részéről.

Varga Csaba
Varga Csaba
 

„Szeretnénk Bogsch Zsigmond munkájáért és az elért sikerekért ezúton is köszönetet mondani. 22 év a cég történetében rengeteg projektet és eseményt jelent. Ehhez méltó befejezés, a szakmai pályafutásának csúcsát jelentő, a Hilton Budapest tetején nemrég megnyílt White Raven skybar & lounge átadása. Köszönjük a szakértelmét és az emberségét, amellyel a szakmai és vezérigazgató-helyettesi feladatait is ellátta.” – méltatta a nyugdíjba vonult szakembert Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

„Büszke vagyok arra, hogy olyan munkatársakat tudtunk a szállodavállalaton belül előléptetni, akiknek szakmai háttere, innovatív megoldásai, agilitása és vezetői kvalitásai mellett az elmúlt évtizedekben a lojalitása is megmutatkozott a szállodalánc iránt.”  - egészítette ki gondolatait a kinevezésekről a vezérigazgató.

A változásoknak megfelelően, 2022. szeptember elsejétől a Danubius Zrt. Ügyvezetésének tagjai:

Kovács Balázs                     – Vezérigazgató

Dienes Péter                       – Gazdasági vezérigazgató-helyettes

Varga Csaba                       – Üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettes

Liptai Judit                           – Központi értékesítési és marketing igazgató

Bogár Zoltán                        – Központi üzletfejlesztési igazgató

Csanádi Péter                      – Központi műszaki és beruházási igazgató

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk