hirdetés
hirdetés

Videós-influenszer mutatja be a hotel- és irodaház-fejlesztést

Az épülettel Budapest a jövő irodaházával lesz gazdagabb. Magyarósi Csaba videós-influenszer január 16-án induló, négy részes videósorozatában nyújt betekintést az érdeklődőknek az új építésű, energiahatékony és modern épület fejlesztésének és építésének hátterébe - tájékoztatta lapunkat a társaság.

hirdetés

Magyarósi Csaba évek óta a magyar tech szcéna emblematikus alakja, tartalmaiban rendszeresen technológiai újdonságokat, fejlesztéseket mutat be követői számára. Ki is lehetne nála megfelelőbb ember, hogy bemutassa a jövő innovatív épületét? A kéthetente megjelenő, összesen négy részes videósorozatban az érdeklődők egyszerre informatív és szórakoztató módon ismerhetik meg a vegyes funkciós Liberty épület fejlesztésének és építésének hátterét a tervezőasztaltól egészen a kivitelezésig, a komplexum prémium szolgáltatásait, valamint a lokációjának köszönhető infrastrukturális előnyöket.Csaba a projekten dolgozó szakemberek segítségével bemutatja a Liberty filozófiáját, fejlesztésének és építésének hátterét, illetve az épület legfontosabb tulajdonságait és újításait. A tartalmakban arról is szó esik majd, hogy milyen tekintetben hoz változást a komplexum a magyar ingatlanpiacra, illetve arról is bővebb információkat kaphatunk, hogy a vállalatoknak a világjárvány utáni időszakban milyen munkavállalói igényeket kell kielégíteniük, ha a dolgozókat újra vissza szeretnék csábítani az irodába - olvasható a WING közleményében.

Az innovatív projekt a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában helyezkedik el. A nézők megismerhetik a rohamosan fejlődő városrész adottságait, valamint az is kiderül, hogy a Libertyben épülő, 3-4 csillagos szállodák miért lesznek különösen vonzóak a vendégek számára. Különböző kulisszatitkokra is fény derül a videók során, például az érdeklődők megismerhetik, hogy milyen váratlan kihívásokkal kellett szembenézniük a projekt során a tervezőknek, a mérnököknek és az építőknek egyaránt. Mindemellett a videósorozatban Csaba ellátogat majd a WING, Közép-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjának irodájába is, ahol megismerkedik a cégcsoport által fejlesztett, meghatározó épületekkel.A Liberty épülete vonzó lesz a munkavállalók és a munkáltatók számára is, hiszen igénybe vehetik majd az épület prémium szolgáltatásait, úgymint a autómosó, élelmiszerbolt, rendezvényszervezés, catering és kávézó konferenciaterem szolgáltatás, tetőszinti futó- és sportpálya. Mindezek mellett az épületben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, így a panorámás rooftop bár is, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló helyszínként szolgálhat.


A négy részes videósorozat 2023. január 16-án indul, a tartalmak a WING Youtube csatornáján keresztül érhetőek el.

A videósorozat a www.liberty.vlog.wing.hu weboldalon is elérhető.

 

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk