hirdetés

Figyelem: határidő!

Alig néhány hete van mindazoknak a beváltásra, akik nem szeretnék, hogy kárba vesszen üdülési csekkjük vagy a SZÉP-kártyára tavaly feltöltött összeg. Ezek felhasználhatósága ugyanis ezév végén lejár - hívja fel a figyelmet a Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum tulajdonosa.

hirdetés

Mivel az üdülési csekk megszűnik, utoljára az idei évben van lehetőség a felhasználására. Akiknél még vannak beváltatlan csekkek, azoknak hasznos információ lehet, hogy a 2012 érvényességi idővel ellátott Üdülési csekkek – tehát a már lejárt határidővel jelzettek is – beválthatók idén december 31-ig. Az üdülési csekkek –többek között – felhasználhatók szálláshely szolgáltatásra, étkezésre, szabadidős szolgáltatásokra. – hívta fel a figyelmet Fekete Zoltán, a Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum tulajdonosa, aki kiemelte azt is, hogy a csekk értékéből az elfogadóhelyek nem adhatnak vissza készpénzt.
A Balatonlelle melletti idegenforgalmi komplexum vezetője egy másik cafeteria-elemről is szolgált hasznos információkkal.
Az Üdülési csekket felváltó Széchenyi Pihenő -kártya kapcsán szintén 2012. december 31. az a határidő, ameddig a tavaly feltöltött összegek elkölthetők.

Több ezer hazai munkavállaló SZÉP-kártyáján lévő több százmillió Ft-ról van szó, ami elveszik, ha az idei évben nem történik meg a felhasználás, hiszen ez az összeg jövőre már nem váltható be, és nem fizethető vissza. A SZÉP-kártya igénybevehető vendéglátásra, szálláshely-valamint szabadidős szolgáltatásokra. Ám mivel a SZÉP –kártya tavalyi indulásakor még csak a szálláshely-szolgáltatás alszámla létezett, így csak erre lehet felhasználni a tavaly feltöltött összeget – és csak ezév végéig. Fekete Zoltán hozzátette: csakúgy, mint a Magyar Turizmus Zrt. egy korábbi kampányában, a Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum most is ösztönzi az üdülési csekkek és a SZÉP-kártya minél szélesebb körű felhasználását, különféle akciókkal és kedvezményekkel.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai