hirdetés
hirdetés

Rendhagyó mozgalmat indít a Magyar Turizmus Zrt. az ausztriai magyarok körében

Ausztriába származott magyarokkal dobná meg az osztrák vendégéjszakákat új kampányában az MT Zrt. osztrák képviselete - közölte a Turizmus Online-nal a Magyar Turizmus Zrt. bécsi képviselete.

hirdetés

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete pilot projekt jelleggel turizmus-mozgalmat indít az Ausztriában élő magyarok, magyar származású osztrákok körében, hogy közvetítésükkel tovább növekedhessen az osztrák vendégéjszakák száma Magyarországon.

A turizmus-mozgalom lényege, hogy az Ausztriában élő magyarok, valamint a Magyarországhoz érzelmi szálakkal fűződő osztrákok katalizátor szerepet tölthessenek be annak érdekében, hogy minél több osztrák ismerősük, rokonuk, barátjuk válassza egyebek mellett nyaralás, pihenés, szabadságolás, rendezvények, konferenciák helyszínéül hazánkat.

A mozgalom alapját a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviseletének koordinációjában összegyűjtendő magyarországi kedvezményes turisztikai ajánlatok jelentik, amelyek kedvezményeket biztosítanak a vendégek részére.

A mozgalom az MT Zrt. bécsi irodájának becslése szerint már rövid távon évi 10 ezer pótlólagos osztrák vendégéjszakát generál a hazai szálláshelyeken. Az osztrák zászló színeire utaló, „Rot-Weiss-Rot in Ungarn” szlogen alatt futó rendhagyó kezdeményezését 2012. május 10-én, nagyszabású beharangozó sajtótájékoztató keretében indítják útjára Bécsben.

A mozgalom hátteréről, működési mechanizmusáról, koncepciójáról, nemzetgazdasági hasznáról további információk ide kattintva olvashatók.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai