hirdetés

Divatbemutató keretén belül mutatták be a Mercure Budapest megújult szobáit

Június 7-én Lengyelország után itthon is megrendezésre került a nagyszabású divatbemutató a Mercure Budapest City Centerben, ahol a vendégek a hotel megújult szobáit is elsőként megnézhették. 

hirdetés

Június 7-én Lengyelország után itthon is megrendezésre került a nagyszabású divatbemutató a Mercure Budapest City Centerben, ahol a NUBU, Elysian és Nora Sarman bemutatták legfrissebb kollekciójukat.

Az est házigazdája a magyar stylist Lakatos Márk volt, aki a három népszerű hazai divatmárkán keresztül nyújtott betekintést a 2017-es trendekbe, szín- és alkattípusokba. Stílusterápia előadásán a résztvevők a hétköznapi és üzleti öltözködéshez is kaptak tanácsot.

Az eseményen a Mercure szállodalánc üzleti partnerei, a divatszakma meghatározó személyiségei, újságírók és divatbloggerek, valamint a Le Club AccorHotels program hűséges tagjai vettek részt, akik a Mercure Budapest City Center megújult szobáiba is elsőként nyerhettek betekintést. 

A felújítási projekt első szakaszában 128 vendégszoba teljesen új megjelenést kapott, a későbbiekben a közös terek és a lobby új arculatán is dolgoznak.

A szobák testközelből mutatják be Budapest belvárosát, építészeti kincseit és különleges történelmi homlokzatait.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai