hirdetés
hirdetés

Ötcsillagos minősítést szerzett a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Gyógyfürdő, élményfürdő, medical wellness és strand kategóriákban szerezte meg a legmagasabb besorolást a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő - tájékoztatta lapunkat a létesítmény.

hirdetés

A minősítés a Nemzetgazdasági Minisztérium által létrehozott és működtetett nemzeti tanúsító védjegy, melynek alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás minőségére és a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalára. A Magyar Fürdőszövetség minősítő bizottsága augusztus végén egy 2 napos auditálás során vizsgálta meg a sárvári fürdőt egy olyan szempontrendszer alapján, amely kategóriánként kiterjedt a műszaki, a higiénés, a vízkezelési, az infrastrukturális feltételekre, a kínálat és szolgáltatások választékára és színvonalára, valamint a humán felkészültségi és szakképzettségi követelményekre.

A védjegyminősítés megkülönböztet, hiteles információkat nyújt a vendégek számára a fürdők közötti választás során. A minősítéseket a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén, Harkányban vehette át a fürdő vezetősége Mogyorósi Ferenctől, a Minősítő Bizottság elnökétől. Ennek a közgyűlésnek volt egy másik örömteli, Sárvárhoz kapcsolódó momentuma is: Kántás Zoltánt, a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatóját választották a Magyar Fürdőszövetség elnökévé - írják közleményükben.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai