hirdetés
hirdetés

Távozik az Észak- és Dél-alföldi RMI igazgatója

A Magyar Turisztikai Ügynökség Észak- és Dél-alföldi Regionális Marketingigazgatóságának igazgatója, Katona Ilona levélben tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy távozik posztjáról.

hirdetés

Katona Ilona 17 évvel ezelőtt csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt-hez, az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságnak 2000. január 1-től regionális igazgatója volt, ezzel párhuzamosan közel négy évig a Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságot is vezette.

A szakember sokat tett a két régió turizmusának fellendítéséért, Kelet-Magyarország versenyképességének és - a turisztikai szolgáltatókkal szorosan együttműködve - ismertségének növelésében. Az utóbbi években látványos vendégforgalom-bővülés történt mindkét régióban mind a belföldi turizmus, mind a nemzetközi beutazás terén, különösen a lengyel, szlovák, román, szerb piacok vonatkozásában.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, Pénzügyi és Számviteli Főiskolán és a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett szakember jelenleg az Ihrig Károly Doktori Iskola hallgatója, óraadó a Debreceni Egyetemen és a Nyíregyházi Egyetemen. 2005. óta dolgozik Kelet-Magyarország egészségturizmusának fejlesztésén, az Észak-alföldi Termál Klaszter és a Termál Egészségipari Klaszter létrehozását ő kezdeményezte, neki köszönhető a Dél-alföldi Termál Klaszterrel közösen az Alföld Spa projekt nemzeti marketingstratégiába történő integrálása.

Katona Ilona a jövőben is a turisztikai szakmában kíván dolgozni, szakmai pályafutásának következő állomásáról később ad tájékoztatást. Elérhetőségei: 30/2504010, illetve This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai