Továbbra is töretlen a kutyabarátság

Tavaly a járványhelyzetre tekintettel online került lebonyolításra az Év Kutyabarát Helye kampány díjátadó eseménye, idén azonban élőben megtartották az eseményt.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az utóbbi két év eseményei tagadhatatlanul nagy terhet róttak a turizmusban és vendéglátásban dolgozókra. Mint a versenyt kiírók közleményéből kiderül, sajnos több kutyabarát partner is bezárásra kényszerült a járványügyi korlátozás miatti bevételkiesés és egyéb nehézségek miatt.

Emiatt is kellemes meglepetés volt, hogy az Év kutyabarát helye kampányban való részvételi szándék töretlenül megmaradt, sőt több új kutyabarát szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet ismerhettek meg a kutyabarátok az idei kampánynak köszönhetően. Az idei kampányban kiemelt jelentkezés volt tapasztalható a kutyabarát munkahelyek részéről.

 

“A kutyabarát turizmus fejlődésének, a kutyabarát szolgáltatások mennyiségi és minőségi növekedésének köszönhetően egyre többen szeretnék megmutatni, hogy kutyabarátok. A mi küldetésünk ebben pedig az, hogy folyamatos segítséget, kommunikációs lehetőséget biztosítsunk ezeknek a helyeknek, szereplőknek, hiszen ezzel közösen, hatékonyan járulhatunk hozzá a hazai kutyás társadalom fejlődéséhez is", mondta Sziládi-Kovács Tibor, az Év Kutyabarát Helye kampány projektvezetője.

Az Év Kutyabarát Helyei 2021-ben a következők:

Bolt/üzlet kategória

Közönségdíj – Be in Shape infrashape (Budapest)

Kutyabarát.hu különdíj – Felföldi Ínyenc Ízműves (Debrecen)

Üzletközpont kategória

Közönségdíj – Korzó Bevásárlóközpont (Nyíregyháza)

Kutyabarát.hu különdíj – Allee Bevásárlóközpont (Budapest)

Cukrászda kategória

Közönségdíj – Bomboloni (Budapest)

Kutyabarát.hu különdíj – Anjuna Ice Pops (Budapest)

Romkocsma/borbár/söröző kategória

Közönségdíj – Fadrusz Söröző (Budapest)

Kutyabarát.hu különdíj – Bíbor Söröző (Budapest)

Kávézó kategória

Közönségdíj – Bangi Coffee (Fehérgyarmat)

Kutyabarát.hu különdíj – Kutya Egy Hely (Budapest)

Étterem kategória

Közönségdíj – Hari Kebab (Budapest)

Kutyabarát.hu különdíj – Szabad Bisztró (Budapest)

Kutyabarát Balaton különdíj – Hableány Étterem (Badacsony)

Nestle – Purina különdíja – Goodbar Goodburger (Budapest)

Funzine különdíj – Alessio étterem (Budapest)

Infopont Magazin különdíj – Esetleg bisztró (Budapest)

Panzió/vendégház kategória

Közönségdíj – Kókusz apartmanok (Eger)

Kutyabarát.hu különdíj – Tavas vendégház (Karancsalja)

Kutyabarát Balaton különdíj – The Nook – Balatonkiliti (Balatonkiliti)

Szálloda kategória

Közönségdíj – Club Dobogómajor ***superior (Cserszegtomaj)

Kutyabarát.hu különdíj – Dráva Hotel Thermal Resort (Harkány)

Kutyabarát Balaton különdíj – Palace Hotel**** Hévíz

Agrárminisztérium különdíja – Gotthard Hotel (Szentgotthárd)

Funzine különdíj – Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior (Hévíz)

Infopont Magazin különdíj – Thermal Hotel Visegrád ****superior (Visegrád)

Munkahely kategória

Közönségdíj – ROLESZT Kft németADÓ-Tündérei (Baj)

Kutyabarát.hu különdíj – Exclusive Tours Utazási Iroda (Veszprém)

Állatvédelmi Központ különdíj – Szentendrei Kulturális Központ (Szentendre)

Elanco különdíj: Tolnagro Kft. (Szekszárd)

Forrás: Kutyabarát.hu


Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.
Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón

Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón 

A fesztivál során immár negyedszerre osztották ki a rangos NEB díjakat, amelyek innovatív és fenntartható európai projekteket díjaznak
Megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei

Megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei 

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja méltán híres díjnyertes strandjairól, de igazi élmények a parton túl is felfedezhetők.
Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál

Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál 

Barátok, nyáresti koncertek, koccintás az élet apró örömeire és kirándulások a Dunakanyar egyik legszebb helyén
Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés

Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés 

Mérséklődött a fluktuáció, de a HoReCa-szektorra alapvetően ez még nem jellemző. Friss munkaerő piaci elemzés - fontos megállapításokkal.
Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás

Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás 

Szabó Balázs Bandája, a Carson Coma Akusztik Trió és a Lázár tesók is fellépnek május 12-én az idei Európa-napon.
Személyi hír házunk tájáról

Személyi hír házunk tájáról 

Kedves Olvasónk! Aki figyelemmel kíséri szakmai oldalunkat, napi hírleveleinket - láthatja, olvashatja, tudhatja, hogy új szerkesztő érkezett hozzánk Szöllősi Tímea személyében.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.