hirdetés
hirdetés

A China Airlines Bécsben erősít

A légitársaság bejelentette, hogy 2018. március 1-től jelentősen, heti ötre növeli Bécs-Tajpej közötti non-stop  járatai számát. 

hirdetés

Heti 16 non-stop járatot üzemeltet a China Airlines Európából Tajpejbe, igy a Kínai Köztársaság egyetlen átszállással érhető el Budapestről. A kiinduló állomások: Amszterdam, Frankfurt, Róma, Bécs és hamarosan a londoni közvetlen járat is beindul.

A légitársaság bejelentette, hogy 2018. március 1-től jelentősen, heti ötre növeli Bécs-Tajpej közötti non-stop járatai számát. A járatok jelenleg megtalálhatók a CRS rendszerekben, így már lehet foglalni. A bécsi kiindulás igen népszerű a magyar utasok körében, mert busszal vagy az Austrian Airlines járataival elérhetők a légitársaság tengeren túli csatlakozásai.

A jegyárak budapesti vagy bécsi kiindulásúak. Bécs-Tajpej között a világ ma, legmodernebb utasszállítója az AIRBUS-350-900 közlekedik.

Ezek a gépmadarak maximális kényelmet, különleges belső kiképzést és az eddigieknél lényegesen magasabb szintű beltéri levegő áramlást biztosítanak az utasok számára.

Tajpejből további közvetlen összeköttetést biztosít a légitársaság számos távol-keleti és ausztrál-ázsiai célállomásra, mint például Thaiföldre, Indonéziába (Bali, Jakarta és Surabaya) és Vietnamba is. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai