hirdetés
hirdetés

A China Airlines sok európai utas remél a 2020-as japán olimpiára

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A repülőjegy értékesítő kollégák értesülhettek az idén 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, ünnepi akcióiról például Balira, az Istenek Szigetére. A rendezvényt a Napfényes Étterem különtermében tartották, ahol a szakmai újdonságok mellett a vendégek megkóstolhatták Magyarország egyik legrégebbi vegetáriánus éttermének ételeit. A workshopon a légitársaság Közép-Kelet Európai igazgatója, Doris Chen Asszony köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy nagy várakozással tekint a légitársaság a 2020-ban rendezendő japán olimpiai játékokra, hiszen gépeivel Tajpejen keresztül 13 japán városba juthatnak el a sportolók és a rajongók, rövid utazási idővel. A légitársaság útvonalhálózatában 29 ország 156 városa szerepel.

Összes európai járatán a legújabb Airbus 350-900 típusú repülőgépek közlekednek; non-stop teszik meg a távolságot Európa és Tajpej között, négy órával megrövidítve a repülési időt. Az új Airbus a legfejlettebb technikával rendelkezik, a legenergiatakarékosabb, a legkörnyezetkímélőbb és legcsendesebb utasszállító a világon jelenleg üzemelő repülők között. A gépek legújabb Rolls-Royce típusú hajtóművei csökkentett üzemanyag fogyasztásuknak köszönhetően 25%-al kevesebb széndioxidot bocsájtanak ki.

A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines desztinációk: Ausztrália, Új-Zéland, Bali, Vietnám, 13 japán város, a Fülöp-szigetek, Mianmar és Kambodzsa. Az Új-Zélandra repülők megszakíthatják útjukat Ausztráliában. További vonzerő, hogy három hónapot vízummentesen tölthetnek Tajvanon. Az átszállásoknál a várakozási idő kitölthető ingyenes városnézéssel délelőtt vagy délután. Több utas, csoportok esetén a China Airlines Budapest – Bécs között transzfert is biztosít.

Kedvező árúak a business osztályú jegyek, ám a legnépszerűbbek a Premium Economy osztályúak, a jó ár/ érték aránynak, és a kínált kényelemnek köszönhetően. A turista osztály is vonzó lehet az utazók számára, nem csak a kiváló minőség, hanem a kedvező ár szempontjából is. Államközi megállapodás értelmében évente 100-100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra és Tajvanra, ahol egy évig tartózkodhatnak, dolgozhatnak, tanulhatnak, vagy kedvük szerint utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában, akik szintén szívesen választják a tajvani nemzeti légitársaságot.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai