hirdetés
hirdetés

Aludt már a Louvre-ban?

Egy aperitif Mona Lisa mellett, majd vacsora a Milói Vénusz társaságában - ezt ígéri az Airbnb és a Louvre a közös játékuk nyereményeként. Egy szerencsés pár április 30-án eltölthet egy éjszakát a múzeumban - írja a hvg.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Idén 30 éves a Louvre előtti üvegpiramis, amelyet I.M. Pei kínai származású amerikai, Pritzker-díjas építész tervezett annak idején. A múzeum méltó módon ünnepli a kerek évfordulót, például az Airbnb-vel karöltve lehetőséget ad két embernek, hogy kipróbálják, milyen az üvegpiramis alatt aludni.

Az építészeti alkotás belsejébe az Airbnb felhúz egy kisebb piramist, abban vetik meg a szerencsés pár ágyát. A nem mindennapi élményt azzal fokozzák, hogy lefekvés előtt a pár részt vehet egy éjszakai múzeumtúrán, ehetnek és ihatnak a Mona Lisa és a Milói Vénusz mellett, és akusztikus koncertet hallgathatnak III. Napóleon fényűző lakosztályaiban. Mindehhez csupán annyit kell tenniük a jelentkezőknek, hogy április 12-ig megválaszolják azt a kérdést, hogy miért ők lennének Mona Lisa tökéletes vendégei. A nyertes és a plusz egy fője április 30-án éjszakázhatnak a múzeumban.

(forrás: hvg.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai