hirdetés
hirdetés

Az év középvállalkozásaként Presztizs díjas a Proko Travel

2014-ben a Proko Travel nyerte el a „Presztízs Díjat” az „Év Középvállalkozása” kategóriában. Ezt a kitüntetést 11 éve annak a vállalkozásnak ítéli oda a szakmai zsűri, amely kiemelkedően teljesít szakterületén, és példaértékű a helyi gazdasági életben. 

hirdetés

A győztes kiválasztásában a bírálók egyaránt vizsgálják a jelöltek szolgáltatási minőségét, ügyfélkezelését, környezetvédelemben tett erőfeszítéseit valamint társadalmi felelősségvállalását. A Proko Travel díjazásánál figyelembe vették, hogy a cég az országban elsőként érdemelte ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság „Fogyasztóbarát Vállalkozás” minősítését a tavalyi évben, valamint a természetvédelem terén az iroda hagyományteremtő módon minden elutaztatott csoportja után egy-egy Magyarországon őshonos facsemetét ültetett a szezon végeztével. Utóbbi program eredményeként 202 tő őshonos facsemetével gazdagodtak a dél-alföldi erdők.

Fotó: Kovács Karola
Fotó: Kovács Karola

A Proko Travel az első utazási iroda, amely elnyerte a Presztízs Díját. A díjat Prónay Gyula ügyvezető vehette át Prof. Dr. Szabó Gábortól a Szegedi Tudományegyetem rektorától.

A díj támogatói:
Az alapítók és a mecénások névsora 2004 óta állandó: a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Hungerit Zrt., a KÉSZ cégcsoport, a Lapcom Zrt., a Legrand Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem. A támogatók a CE Glass cégcsoport, a Szegedi SZEFO Zrt., a Naturtex Kft. és a Kígyó Patika. A Presztízs díj és a gála főtámogatója 2014-ben az EDF DÉMÁSZ társaságcsoport.
(forrás: Turizmus Online, Délmagyar)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai