hirdetés

Bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata

A márciusi nyitás közeledtével tovább bővült a Keleti pályaudvarnál található 312 szobás szálloda menedzsmentje, valamint a tervezett ütemben haladnak a Deutsche Hospitality első magyarországi szállodájának előkészítői feladatai.

hirdetés

Szávity Krisztina
Szávity Krisztina
 

Szávity Krisztina, több évtizedes vezetői és gazdasági területen szerzett tapasztalattal az IntercityHotel Budapest gazdasági igazgatója. 2010-től a fővárosi BTDM Nonprofit Kft-nél dolgozott, ahol Budapest turizmus fejlesztéséért és ezzel együtt a Budapest kártya fejlesztéséért, értékesítéséért és a Budapesten található tourinform irodák működtetéséért felelt. 2013-tól a KÉSZ csoport turisztikai üzletágának lett a gazdasági vezetője. 

Ónody Tünde
Ónody Tünde
 

Ónody Tünde lesz a ház housekeeping vezetője. Tünde szakmai pályafutását 36 évvel ezelőtt a HungarHotels-nél kezdte, majd jogutodjánál a Danubius Zrt.-nél folytatta, és onnan csatlakozott ez év januárjában az újonnan épülő IntercityHotel Budapest nyitó csapatához. 27 éves vezetői gyakorlattal részese volt 2009-ben a Stadion Szálloda (mai nevén Danubius Hotel Aréna) megújulásában, majd 2013 - 2020 között az Aréna Szálloda és a 499 szobás Danubius Hotel Hungária Housekeeping Manageri pozícióját bízták rá. 

Bodócs László
Bodócs László
 

Bodócs László januárban csatlakozott a csapathoz Executive Chef-ként. 2001-ben a Szidónia Kastélyszálloda konyhafőnök-helyetteseként kezdte pályáját, majd a ceglédi négycsillagos Aquarell Hotel konyhafőnökeként dolgozott. Diplomája megszerzése után Corporate Chef-ként a budapesti Waldorf csoporthoz igazolt. 2013-tól Executive Chef-ként folytatta pályafutását az újonnan nyiló kecskeméti Four Point by Sheraton szállodában. 

(forrás: IntercityHotel Budapest)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai