hirdetés
hirdetés

10 perc ingyen parkolás a repülőtéren

Tíz percig ingyenesen lehet megállni a repülőtéren, az azt meghaladó várakozás után azonban fizetni kell - írja a Dehír, debreceni hírportál.

hirdetés

Korszerű parkoló rendszert épít ki az Airport-Debrecen Kft. a debreceni repülőtéren. A fejlesztéssel együtt november 1-től megváltozik a parkolási rend: az autósok beléptetőkapun át hajthatnak a területre, a járművek itt 10 percig tartózkodhatnak ingyenesen. Akik egy napnál tovább kívánják igénybe venni a szolgáltatást, azok ezt kedvezményesen tehetik meg.

Fontos újítás, hogy a 180 állóhelyes parkoló zárttá, így biztonságosabbá válik. A tarifa kialakításánál az Airport-Debrecen Kft. tekintettel volt az utasokat szállító, illetve az érkezőket fogadó rokonokra, ismerősökre, így akik ebből a célból érkeznek a repülőtérre, azoknak nem kell behajtási díjat fizetniük – írják közleményükben.

A 10 percet meghaladó várakozás díja 420 forint lesz minden megkezdett óra után. Azok, akik autójukat 24 órát meghaladó időtartamban kívánják a reptéri parkolóban hagyni, napi ezer forintért tehetik meg.


(forrás: Dehir.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai