hirdetés
hirdetés

Elnökváltás a MABEUSZ-ban

Két év után Rácsai Ágnes lemondott MABEUSZ-elnöki posztjáról.

hirdetés

A stafétát Kálmán István a Liberty Budapest Kft. utazási iroda ügyvezető igazgatója vette a Microcosmos Utazási Kft. ügyvezetőjétől. Alelnöknek a Bridge Tours éléről Baumann Irént jelölte. Kanel Judit (Continental Travel) maradt továbbra is eddigi alelnöki pozíciójában. Jábor Mária, a Motivation Budapest Travel tulajdonos-ügyvezetője így szintén megvált alelnöki tisztétől.

Rácsai Ágnes a Turizmus Online érdeklődésére elmondta: lemondásának hátterében elsősorban az áll, hogy a szervezet szabályzata értelmében kétéves periódusokra választják a vezetőséget; a MABEUSZ, Magyar Beutaztatók Szövetsége idén érte meg második évét. Hozzátette: a MABEUSZ demokratikus, mozgó szervezet, melynek értelme, hogy különböző területen tevékeny szakemberek vezetik. A MICE-utaztató Rácsait az elsősorban leisure-rel foglalkozó Kálmán váltja. 

Megtudtuk: januárban várható, hogy a szervezet további átalakításokon megy át, mely érinti a jelenlegi munkacsoportok tevékenységét. 

Az eddig eltelt két év talán legfontosabb eredménye Rácsai Ágnes szerint, hogy a MABEUSZ elfogadott érdekvédelmi szervezetté vált, melynek véleménye döntéshozói, csakúgy mint a napi, gyakorlati turizmus szinten mérvadóvá vált.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai