hirdetés
hirdetés

Idén is fut a futópálya

Szeptember elsején ismét megrendezi a Budapest Airport a Runway Run futóversenyét. Hatodik alkalommal futhatunk neki a lezárt pályának, miközben a fejünk felett le- és felszállnak a gépek.

hirdetés

A BUD Runway Run 6.0 egy meghívásos esemény, amelynek fő célja az adománygyűjtés jótékonysági szervezetek számára. A tavalyi versenyen rekord összeget, közel 40.000 eurót sikerült összegyűjteni, amelyet egyenlő mértékben osztottunk meg a magyar SUHANJ! Alapítvány és az Egyesült Királyságban tevékenykedő Anthony Nolan Alapítvány között. "Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is ugyanezeket a nemes célokat támogathatjuk!" - közölte a Budapest Airport.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is lehetősége lesz a kiskorú futóknak, hogy részt vegyenek a gyerekfutamban, amely közvetlenül a felnőtt mezőny előtt indul - tudtuk meg. Szintén bevezetésre kerültek új kategóriák, mint leggyorsabb Légitársaság, leggyorsabb repülőtér, leggyorsabb üzleti szolgáltatások csapat, leggyorsabb nagykövetség/kamara, leggyorsabb turisztikai csapat, leggyorsabb reptéri kereskedelmi csapat.

"A részvétel szigorúan korlátozott, annak érdekében, hogy minél több szervezet képviseltethesse magát az eseményen. A nevezési feltételekkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén, kérjük, keresse a Budapest Airportnál dolgozó kapcsolattartóját vagy írjon a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre!" - kérik a szervezők.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai