hirdetés
hirdetés

Marad, de átalakul az El Al budapesti jelenléte

A változó idők szelére hallgatva - no meg a konkurenciák nem kevés számú utas elhalászásától ösztönözve - vadonatúj koncepció mentén felépített diszkont légitársaságot indít március 30-tól, saját márkájaként az izraeli EL AL. Az El Al budapesti irodája folytatja működését.

hirdetés

A részletekről utazási irodák képviselői előtt számolt be a cég magyarországi képviseletének vezetője, Váradi János. Váradi prezentációját megelőzően Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete mutatta be a most megismerhető Izraelt. Elmondta: országát a világon mindenkinek egyszer legalább az életben látni kell. Nemcsak turisztikai, természeti, kulturális és vallási öröksége, kincsei miatt, hanem azért, mert mindez együtt teszi igazán egyedivé és kihagyhatatlan élménnyé hazáját.

A magyarok úgy tűnik, osztják a nagykövet véleményét, ugyanis a múlt év beutazó számaiból ítélve egyre többen és többen utaznak honfitársaink a bibliai tájak felfedezésére. „A 2013-as év nagyszerű számokat hozott” - mondta Váradi János.

Az El AL 74 183 utast szállított tavaly, ebből több mint 14 ezer honfitársunk váltott jegyet Izraelbe, akik közül 11 ezren az EL AL-t választották, annak ellenére, hogy az útvonalat 2012 decembere óta már a Wizz Air is repüli.

Március 30-ától, a nyári menetrend indulásával Budapest mellett Berlinben, Kijevbe, Prágába és Larnakába is a társaság Boeing 737-800-asai repülnek majd. A Wizz Air A320-asaihoz hasonlóan 180 utasra székezett gép heti tizenegyszer repül a két város között.

Fapadosnak nem nevezhetjük az UP-ot. Inkább egy fajta felső kategóriás diszkont légitársaság, mert nemcsak economy, hanem economy plus osztállyal is rendelkeznek járatai. Utashídról szállítják be az utasokat, a viteldíjba bennefoglaltatik egy üdítő, valamint a kézipoggyászon túl a jegy árában egy feladott csomag is szerepel. Az irodák, az El Al-hoz hasonlóan szintén foglalhatnak a járatra a GDS-rendszerekben.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai