hirdetés
hirdetés

Karácsonyi adományokat gyűjt az utazási iroda

A Máltai Szeretetszolgálat és a kollégák segítségével karácsonyi adománygyűjtést szervez az Istria 94-Tours.

hirdetés

Meguntad, de sajnálod kidobni? Számodra felesleges, de mások esetleg még örülhetnek neki? Meleg kabát,cipő, takaró, ágynemű,minden ami ebben a hidegben hasznos, akár életmentő lehet! Az Istria 94-Tours vállalja, hogy összegyűjti az utazazási irodás kollégák által felajánlott ruhaneműt, és minden pénteken átadja a rászorulóknak.

Adományokat személyesen is be lehet vinni az irodába (Istria 94-Tours 1066, Budapest, Mozsár u. 6.) december 20-ig, de Budapest területén a begyűjtésben is szívesen segítenek.

Fotó: Shutterstock

Aki szeretné, közvetlenül a rászorulók részére is átadhatja adományát, így láthatja, hogy az ajándék személyesen kihez kerül. Erre lehetőség van a Máltai Szeretetszolgálat gépkocsijánál minden pénteken, ahol a hajléktalanoknak gyógyszert, meleg teát és szendvicset is osztanak az alábbi helyszínen és időpontokban: 

2013. december 06.,13.,20.,18.30-19.30.óra között
Budapest 11 kerület, Bartók Béla út vége, Vasút utca.

A karácsonyi adománygyűjtés elindult, az első adományosztásra december 06-án kerül sor. Ez után minden héten pénteken adják át az adott héten összegyűlt adományokat.

Tegyük szebbé, melegebbé mindenki karácsonyát!

(Bővebb információ: Straub Anikó, Straub Judit, Sábián Csilla - Istria 94 Tours 1066 Budapest Mozsár u 6. Tel: 1/ 475-022 Mobil:06/20-921-5332)

(forrás: TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai