hirdetés
hirdetés

Legoáruház lett az ország boltja

Egy legoáruház lett az Ország Boltja az Árukereső versenyén, a különdíjat pedig Rubint Réka webshopja nyerte.

hirdetés

Harmadik alkalommal díjazta a legjobb webáruházakat az Ország Boltja verseny, amelyet az Árukereső szervezett. A fődíjat végül egy Lego, illetve játékáruház, a Kockaáruház kapta, a verseny különdíját pedig Rubint Réka megújult internetes boltja nyerte el. A megmérettetésen idén a hazai webáruházak mintegy fele, összesen 586 bolt indult el – közülük a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban, illetve tematika szerint rendezve azokat. Több mint 63 ezer szavazat érkezett a népszerűségi kategóriában induló webáruházakra. A PayU online fizetési rendszer idén különdíjat ajánlott fel annak a magyar webáruháznak, amely legjobban integrálta az internet adta lehetőségeket kereskedési gyakorlatába, ezt kapta Rubint Réka webáruháza.

Az többi díjazott itt tekinthető meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés