hirdetés

Megvan, Apaczeller Krisztina hol folytatja tovább

A Deutsche Hospitality-hoz ment a tapasztalt és ismert turisztikai szakember.

hirdetés
Szeptember 1-jétől a Deutsche Hospitality kötelékében folytatja pályafutását az IntercityHotel Budapest értékesítési és marketing igazgatójaként Apaczeller Krisztina,

8 év utazási iroda, majd 21 év szállodai (Kempinski, Danubius/ Radisson Blu Béke) tapasztalat után kihívásnak tekinti és örömmel vállalta az újonnan épülő, budapesti IntercityHotel piacra lépésével járó feladatokat, elsők között csatlakozva a pre-opening csapathoz.
 
Fotó: Báró Mónika
Fotó: Báró Mónika

 
Krisztina felel mostantól a brand piaci bevezetéséért Magyarországon és a szálloda pozicionálásáért. Feladata az üzleti terv, értékesítési és disztribúciós stratégia kialakítása és megvalósítása, továbbá a hotel marketing-kommunikációja.
A budapesti egység a lánc újgenerációs házaként Metteo Thun dizájnja alapján 312 modern, világos szobával, étteremmel, bárral, konferencia-kapacitással és 200 férőhelyes mélygarázzsal várja a vendégeket  jövő év tavaszától a megújult Baross téren, a Keleti pályaudvarnál.  A szálloda szeptember elsejével megnyitotta Pre-opening irodáját és megkezdte a munkát a 2021 tavaszi nyitással kapcsolatban.  

A Deutsche Hospitality IntercityHotel márkája 40 városi szállodát foglal magában, elsősorban repülőtereken, vasúti főpályaudvarok közelében, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Omanban és Kínában, és további 20 szálloda van jelenleg fejlesztés alatt. A Deutsche Hospitality több sikeres szállodai brandet képvisel, köztük a Steigenberger Hotels & Resorts, a MAXX by Steigenberger, a Jazz in the City Hotels és a skandináv Zleep Hotels márkákat.

Apaczeller Krisztina új elérhetősége:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.      Tel: +36 30 0121 744  
 
 
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai