hirdetés

Most ötcsillagos szállodabútorokat vehet!

Egy ötcsillagos, alig 10 éve megnyitott belvárosi szálloda végleg bezárja kapuit. Összesen 217  igényes, designer, alig használt bútorát és berendezését online árverésen értékesíti az Intergavel segítségével. (X)

hirdetés

Egy ötcsillagos, alig 10 éve megnyitott belvárosi szálloda Budapesten most úgy döntött, hogy mivel a pandémia kezdete óta nem nyitott ki, végleg bezárja kapuit. Összesen 217 darab igényes, designer, látványos és alig használt bútorát és berendezését pedig online árverésen értékesíti az Intergavel segítségével, lehetőséget adva ezzel más, kisebb szállodáknak vagy irodáknak, hogy egységüket elsőosztályú darabokkal bővítsék, akár mélyen a piaci ár alatt. Persze a designer bútorok mindig karakteresek, ezért nem mindig és nem minden enteriőrbe illeszkednek zökkenőmentesen, de aki meglátja bennük a fantáziát, most kiemelkedően jó vásárt csinálhat.

Néhány példa az exkluzív választékból:

– szimpla- és duplamatracos, minőségi ágyak, fotelágyak;

– kanapék, egyedi fotelek, puffok, ágyvégpadok;

– különböző méretű asztalok, székek,

– állólámpák, fogasok; kisebb-nagyobb fali- és állótükrök;

– televíziók és TV-falak

Ha valaki szeretné fotókon is átnézni a választékot, megteheti az árverés honlapján, illetve az aukciósház személyes megtekintésre is lehetőséget ad még az árverés január 19-i zárása előtti napon, január 18-án, 10 és 12 óra között, Budapesten.

Az érdeklődőknek fontos tudni, hogy licitálni csak regisztrált vállalkozások tudnak. Maga a regisztráció egyszerű, ingyenes, és érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni.

 

 

További információ:

Telefon: +36 30 353-7481, +36 30 839-5081, +36 23 200-120

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.intergavel.com

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk