hirdetés
hirdetés

Részt venne a Dublin Holiday World Show-n?

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. turisztikai vállalkozások szíves figyelmébe ajánlja a Dublin Holiday World Show-n való részvételi lehetőséget.

hirdetés

Írország legnagyobb turisztikai kiállítását, a Dublin Holiday World Show-t 2019. január 25. és 27. között rendezik meg 30. alkalommal az ír fővárosban. Évek óta nem volt Magyarország stand Dublinban, de tekintettel az ír piacban rejlő potenciálra a BFTK Nonprofit Kft. Budapest standot épít.

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ részvételi lehetőséget kínál Írország neves szakmai és közönség vásárán, ahol Budapest egy önálló 12 négyzetméteres standon lesz jelen a kelet-közép európai országok közvetlen szomszédságában! A vásáron 2018-ban mintegy 1000 kiállító vett részt 55 országból, a látogatók száma pedig meghaladta a 50.000 főt. A Caravan & Motorhome show-val egyidejűleg szervezett Dublin Holiday World Show-n az érdeklődő nagyközönség célja, hogy jövőbeni utazásaihoz első kézből szerezzen be megbízható információt. A Budapest stand forgalmának élénkítése érdekében naponta négy alkalommal nyereménysorsolást tart a BFTK, melyhez a jelentkező társkiállítók felajánlását is várjuk. A kiállításon az egységes Budapest standon való megjelenés díja összesen 290.000 Forint + ÁFA. A részvételi díj tartalmaz 1 db információs pultot 1 db székkel, illetve maximum 2 fő részére kiállítói belépőt. A kihelyezendő kiadványok kijuttatását a BFTK koordinálja társkiállítói költségmegosztás mellett.

Jelentkezési határidő: 2018. november 26. hétfő 12:00

További információért keressék Szabó Dániel piacmenedzsert a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a +36 1 803 78 59 vezetékes telefonszámon.

Várjuk megtisztelő jelentkezését, hogy Budapestet és városunk értékeit közösen mutathassuk be a Dublin Holiday World Show-n a nagyközönségnek és az ír turisztikai szakmának!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai