hirdetés
hirdetés

Nem csak utazási iroda, kultúrcentrum

A különleges olaszországi üdüléseket kínáló Fratelli Goldoni Travel itáliai útjain Fellegi Ádám és más neves művészek tartanak koncerteket az utasoknak.

hirdetés

A színházi kultúrát is kiemelten pártoló Fratelli Goldoni Travel utazási iroda és könyvesbolt szoros együttműködést alakított ki a József Attila Színházzal, stílusosan itt tartotta idei, 84 oldalas katalógusa bemutatóját is. Itáliát bemutató vetített képes előadás, olasz dalok, bor és finom harapnivalók, no meg egy színházi előadás megtekintése járt a partner utazási irodák megjelent képviselőinek. Irodájukban megvásárolható velencei karneváli maszkok díszítik a falakat, muránói üvegékszerek és poharak kaphatók, koralbeli báli ruhák bérelhetők. A könyvesboltjukban kényelmesen olvasgathatnak a betérők, továbbá tájékoztatást kaphatnak a színházi programokról, és színházjegyeket is vásárolhatnak. Bodnár Zoltán ügyvezető igazgató és Tarnóczi Ferenc kereskedelmi munkatárs figyelme kiterjed a vidéki közönségre is, a József Attila Színház meghirdetett előadásaira érkező csoportoknak díjmentes városnézést és színházbejárást biztosítanak.

Érintetlen olaszországi területekre juthatunk el

Új színfolt az utazási irodák palettáján a Fratelli Goldoni Travel, mely az itáliai tömegturizmus terepei helyett Toszkána, a Ligur- tengerpart, Dél-Lombardia, Cinque Terre még érintetlen szépségű kisvárosait, strandjait, gasztronómiáját vette fel programjába. A finomra hangolás, a speciális, de nem luxus igények kielégítésére törekednek, operalátogatóknak kis, 9 fős csoportokat is indítanak. A tökéletes olasz életérzés átadásán munkálkodva kínálatukban éppúgy szerepel a velencei Regatta és az operalátogatás, mint a középkori eredetű hordógurítási verseny vagy az ugyancsak több évszázados hagyományra visszanyúló sienai világhírű ünnepségsorozat, a lovasversennyel koronázott Palio.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai