hirdetés
hirdetés

Új IT-vezetőt igazolt a Szallas.hu

A lokális és regionális IT és fejlesztői csapatának irányításával bízták meg Győrfi Dánielt, aki a Wizz Air fedélzetéről landolt a társaság irányítótornyába. Fő feladatai közé tartozik a nagyvállalattá gyarapodott cég technológiai, IT-folyamatbeli és szervezeti fejlesztése és egységesítése - tájékoztatta szerkesztőségünket a társaság.

hirdetés

Technológiai vezető (CTO) pozíciót nyitott a piacvezető szállásfoglalási platform. Olyan, a területében gazdag tapasztalattal rendelkező szakembert kerestek, aki regionális nagyvállalati környezetben jártas, így többek között abban is a cégcsoport segítségére lesz, hogy a lokális fejlesztői csapatok regionális fejlesztői szervezetté váljanak. „Fontos volt számunkra, hogy az új vezető értse és tudja, hogy a hatékony, célravezető és jól skálázható technológia támogatja a gyors piaci reagálást és értékszállítást, ami a vállalat fejlődéséhez és eredményes működéséhez már nélkülözhetetlen. A következő években a cégcsoport egységes platformokra áll át és ennek az előkészítése és megvalósítása lesz az egyik fő feladata” – mondta Szigetvári József, vezérigazgató. Azt is hozzátette, hogy a folyamatos fejlődés mellet az eszköztáruk állandóan bővül – pl. DevOps, automata tesztelés, letisztult, egyszerűsített és automatizált fejlesztés és verziószállítás, nagyvállalati minőségű IT üzemeltetés, IT biztonság és adatkezelés –, amihez agilis és proaktív mentalitás szükséges mind a technológia csapattagokat, mind pedig az őket összefogó vezetőt illetően. Csapatuk is folyamatosan bővül tehetséges mérnökökkel, UX szakértőkkel és fejlesztőkkel, népszerű a piacon az ambiciózus üzleti terv, ügyfélközpontú működés és technológiai szabadság.

„Megláttam, hogy a bizalom, nyitottság és önazonosság közös értékeink a Szallas Group-pal – mesélte Győrfi Dániel. – Célom a cégcsoportot ilyen alapelvek mentén működő IT és fejlesztő csapatok és szervezet vezetésével segíteni a növekedésben, egyesítésben és értékteremtésben”.

Győrfi Dániel
Győrfi Dániel


Győrfi Dániel a Wizz Air-nél töltött el 14 évet, ahol fejlesztőként kezdte pályafutását. Később a foglalási rendszerért felelős menedzserré vált, majd a digitális értékesítési csatornák fejlesztésért felelős IT-vezetőként építette tovább karrierjét. Vezetése alatt nőtt a website fejlesztési csapata agilis alapokon működő, értékorientált fejlesztő szervezetté. Menedzserként olyan projekteket vezetett, mint az online utasfelvétel, mobil alkalmazások bevezetése és a foglalási rendszer többszöri verzióváltása. IT-vezetőként a cég digitális stratégiáján, fejlesztői szervezet transzformációján és portfoliómenedzsment folyamatán dolgozott.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!