hirdetés
hirdetés

Zalakarost ismerhették meg a lengyel irodások

Lengyel utazási irodák képviselői ismerkedhettek Zalakaros és a balatoni régió fürdővárosaival a közelmúltban. A Regionális Marketing Igazgatóság szervezésében lezajlott turisztikai találkozón Zalakarost a Tourinform-iroda munkatársai, Fekete Csilla és Flórek Zsolt képviselték.

hirdetés

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület lengyel kiutaztatóknak tartott prezentációt a múlt hét folyamán Katowicében és Wroclawban. Zalakaros több balatoni és nyugat-dunántúli településsel együtt jelent meg az eseményen. 

Katowice és Wroclaw városaiban összesen 80 utazási iroda képviselőjét tájékoztatták a munkatársak elsősorban a Zalakarosi Fürdő lehetőségeiről, a tavaly nyáron átadott Vízipók Csodapók gyermekvilágról, valamint az annak folytatását jelentő beltéri gyermekbirodalom építésének részleteiről, a termáltó és ökopark beruházásról, valamint a város programkínálatáról, szálláslehetőségeiről.

- Az utazásszervezők jó része komoly érdeklődést mutatott városunk iránt. A magyar-lengyel kapcsolatot, illetve az ebben rejlő turisztikai lehetőségeket erősíti, hogy városunk testvérvárosi együttműködést folytat Olesno városával, s ezáltal még nagyobb bizalommal fordultak felénk a kiutaztatók – mondta Flórek Zsolt, hozzátéve: a lengyel utazási irodák közül többen konkrét ajánlatokat várnak a találkozó nyomán Zalakarostól.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk