hirdetés
hirdetés

A Neckermann már a télre készül

Teszi ezt a Neckermann például 320 ajánlattal a síutakat tartalmazó téli katalógusában, melyben Ausztriába, Svájcba, Olaszországba, Szlovákiába és Szlovéniába hirdet utakat.

hirdetés

Köszönhetően az iroda sávos kedvezményrendszerének, október 31-ig az utasok a legjobb ár-érték arány mellett a legszélesebb kínálatból választhatnak a Neckermann téli katalógusában.

Nem maradnak el a Neckermann szokásos „havas” rendezvényei sem. 2010. november 18-21. között kerül megrendezésre az ausztriai Kaprunban a Szezonnyitó Síbuli, majd 2011. március 10-15. között a Neckermann Síkupa. A két eseményre kedvezményes részvételi díj mellett a szakmabelieket is várják. A kedvezmény mértéke akár mínusz 10% is lehet, mely a kettő közül az egyik program árából vonható le.

Télen persze nem csupán síelni lehet, hanem akár egzotikus úti célokra repülni. Novembertől indulnak charterek Gran Canariára, Tenerifére, Egyiptomba, míg Madeira, Málta menetrendszerinti járatokkal érhető el.

Újdonság idén a Török Riviéra, ahova heti 3 bécsi charterjárattal és egy budapesti menetrend szerinti járattal lehet elrepülni. Az egzotikus úticélok között újdonság az Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, ahová Bécsből az Emirates járatain juthatunk el. Indulnak charterek Kenyába, Zanzibárba és Thaiföldre is.

A további, már megszokott egzotikus üdülőhelyek – Mauritius, Seychelle-, Maldív-szigetek, Dominikai Köztársaság, Kuba, Mexikó – pedig a Lufthansa/Condor járatokon érhetők el.

A kedvezmények biztosítása mellett a Neckermann mindkét katalógusában szereplő árait szeptember 30-ig az iroda garantálja.

Az iroda viszonteladóinak jelentős segítség a Neckermann belső információs rendszere, melynek hatékony keresőmoduljaival az értékesítők számos kiegészítő információt megtalálnak a hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk