A 14 éves Az Utazó magazin a hagyományos csatornák mellett a facebookon is szavaztatta olvasóit, valamint a turisztikai szakembereket arról, kit tartanak 2011 legjobb turisztikai szolgáltatójának.
Az év üzleti szállodája a Budapest Marriott Hotel lett, konferencia szállodája a Novotel Budapest Congress, wellness szállodája a Spirit Hotel Thermál Spa (Sárvár), városi szállodája a Continental Hotel Budapest, vidéki konferencia szállodája pedig az Airport Hotel Budapest lett.
A szavazatok alapján az év légitársasága az Air France, az év utazási irodája az IBUSZ.
Az év golfpályája a Greenfield Golf Bük, az év turisztikai projektje pedig a mali bambara törzs nevét viselő és hagyományait idéző Bambara Hotel (Felsőtárkány) lett.
Az év legjobb fővárosi éttermének választották a Pest-Buda éttermet, a vidéki éttermek közül a lajosmizsei Tanyacsárda végzett.
Az év autókölcsönzője a Budget, élményfürdője a Ramada Resort Aquaworld Budapest, gyógyfürdője pedig a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. (MTI)
A Tanyacsárda a legjobb
(MTI) - Tizennégy kategóriában adott át elismeréseket Az Utazó magazin a legjobb turisztikai szolgáltatóknak - közölte a díjátadó hétfőn az MTI-vel.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál
A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon
Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc
A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata
Új séf, új étlap, új élmények.

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme
Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.