Az ország első forró ital fesztiválja a Westend tetőkertjén

Advent utolsó hétvégéjén a forrói talok lesznek a főszerepben a Westend tetőkerten, aholdecember 17-18 (szombat-vasárnap) között rendezik meg az ország első forró italfesztiválját, a Hütte Fesztivált - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Az eseményen az érdeklődők többek között megkóstolhatják, hogy a hazánkban is reneszánszát élő ginekből milyen különleges forró, gin alapú koktélok készülnek. Alkoholos italokból kétségkívül nem lesz hiány, ugyanis többek között a Becherovka, a Shanky’s Whip Black Irish whiskey likőr, Worthy Park Rum és a Tito’s Handmade vodka is képviselteti magát meleg italaival. Természetesen a kicsikre és az autóval érkezőkre is gondoltak a szervezők és az alkoholmentes italok közül az egyik legnagyobb hazai márka, a Pöttyös lesz jelen a fesztiválon, amely különleges fűszerezésű és ízesítésű kakaó különlegességeivel melengeti szívünket és lelkünket a téli hidegben.

A Hütte Fesztiválon unatkozni se lesz időnk, ugyanis jégtáncház, koncertek, adventi flashmob és kézműves programok, valamint korcsolyapálya is várnak minket az Eötvös10 szervezésében. Szombat este 9 órától pedig kezdetét veszi a Hütte party, amin egészen éjfélig pörgeti a legjobb zenéket a dj.

Helyszín: Hütte Fesztivál - Westend Tetőkert

Időpont: 2022. december 17-18.

Facebook esemény: https://fb.me/e/38683jMpi

Nyitva: Szombat: 12:00-24:00

            Vasárnap: 12:00-23:00


Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?