Csütörtökön startol a KRAFT

Hazai és külföldi sörfőzdékkel, illetve a hazai sörszaküzletek különlegességeivel szeptember 7-10. között, 4 napon át ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben!

A sörfőzdék-sörfőzők személyesen csapolják a söreiket, nem üvölt a mulatós, de ingyenes és változatos élőzenei programok adják az aláfestő zenéjét a fesztiválnak.

A különleges kóstolópohár alapára 2000 Ft, de csomagban ingyen is megszerezhető, sőt, a régebbi BPBW és KRAFT poharakat is elfogadják a szervezők.

Nincs belépő, fogyasztás alapú a fizetés a már jól ismert KRAFT tokenekkel történik, amiket 2018 óta fogadnak el minden ilyen rendezvényen (idén már 400 forintot ér egy KRAFT token) és természetesen ingyenes a mosdóhasználat is.

2021 és 2022 után idén szeptemberben már harmadszorra rendezik meg a KRAFT SÖRFESZTIVÁL-t a Dürer Kertben, hiszen a korábbi évek helyszínét, a kőbányai Főzdeparkot szemmel láthatóan már kinőtte a kraft sörök rendes évi seregszemléje. Az egyik legkülönlegesebb hangulatú sörfesztivál 2023-ban is 4 napon keresztül várja a különleges sörök kedvelőit és barátaikat.

Bár a fesztiválpiac telítődni látszik, a KRAFT mindig puha párna lesz a vendégek alatt, mert bár egy széles célcsoportnak szól, mégis ugyanaz a csapat, illetve ugyanaz az attitűd áll mögötte, mint az ország legnemzetközibb sörfesztiválja mögött. A fogyasztóknak annyi lehetőség közül van már választása napi szinten, hogy ez a fajta bizalom válik talán a legfontosabbá ebben az évtizedben.

Forrás: BPBW | Budapest Beer Week


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.