Ételrendelő cég felajánlása a vendéglátós szakmának

Ingyenes házhoz szállítással segíti az éttermeket a NetPincér GO.

A cég íly módon támogatja a bajba jutott éttermeket áprilisban: országszerte 27 településen több száz étterem kínálatából díjmentes a házhoz szállítás a hónap végéig, ezzel is segítve a hazai kávézók és éttermek életben maradását.

A NetPincérnél az elmúlt három hét során összesen már több mint 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát, a legújabb partner a Burger King, 41 hazai éttermével. Az ételrendelő portál folytatja alapítványokat támogató tevékenységét is: az oldalon keresztül a Magyar Vöröskereszt és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet közös járványügyi kezdeményezésére is lehet adakozni.

A hazánkban életbe lépett kijárási korlátozás következtében a kávézóknak és éttermeknek új működési modellre kell átállni ahhoz, hogy pótolni tudják a vendégforgalom kiesését: a járvány időszakában csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket. Az eddig is több, mint 2 ezer éttermi partnerrel működő NetPincérnek az elmúlt három hét során már csaknem 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát. A vállalat megnövelt kapacitásokkal, valamint szakmai támogatással biztosítja továbbra is az éttermeknek, hogy a lehető leggördülékenyebben folytathassák ételkiszállításukat a legbiztonságosabb körülmények között.

A cég futárszámbővítéssel is reagál a szélesedő éttermi palettára: márciusban több, mint 200 új futárpartnert szerződtettek le.  

„Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel támogassuk éttermi partnereink működését. Segítve azokat, akik likviditási gondokkal küzdenek, már március elején elérhetővé tettük azt a lehetőséget, hogy ideiglenesen átálljanak a heti elszámolásra. Most pedig arra biztatjuk több mint egymilliós megrendelői bázisunkat, hogy ételrendeléssel segítsék a bajba jutott vendéglátóhelyeket. Megkönnyítve a kisebb éttermek helyzetét, most mi álljuk a szállítási költségüket, illetve 1-1 nagyobb partner is beszállt, hogy több alkalmazottjának biztosíthasson így munkát” – mondta el Blaumann Debóra marketingigazgató, aki azt is hozzátette, hogy ezzel 27 városban több száz étterem lesz elérhető díjmentes szállítással április 30-ig.

A héten különben a kínálatukhoz egy újabb nagyágyú csatlakozott: mostantól 16 magyar településen lesz rendelhető a Burger King 41 éttermének jól ismert menüje, ráadásul a hónap végéig tőlük is ingyenes szállítással lehet rendelni az ételszállító portálnak köszönhetően.

Forrás: NetPincér


Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.