hirdetés

Korszerű sörcsapoló automata koncepcióját mutatták be

Egy Victor Manufacturing elnevezésű céggel közösen kiötlött, mozgatható önkiszolgáló „Sörállomások” (Beer Stations) koncepcióját lebegtette meg egy Hoshizaki nevű, hűtő- és jéggyártó gépeket alkotó társaság.

hirdetés

Az állomás „lelkét” a cég új, BeerMatic Dual Tap DBF-AS65WE-nek keresztelt, automatikus söradagolója képezi, amely fizetés után egy gombnyomásra nagyjából fél liter folyékony kenyeret tölt az automata csapja alá tartott edénybe. A BeerMatic Dual Tap mellett egy sörös hordó, egy szén-dioxid-palack és sok pohár számára áll még rendelkezésre hely az önálló egységben. A söradagoló belső hűtőrendszerrel rendelkezik, vagyis szobahőmérsékleten tárolt hordókból is hidegen lehet belőle előcsalogatni az árpalevet.

Simon Frost, a Hoshizaki UK egyesült királyságbeli és írországi igazgatója szerint például professzionális sportklubok és szabadidős komplexumok részéről már eddig is nagy érdeklődés mutatkozott a mobil, önkiszolgáló „Sörállomás” iránt. Ezek a potenciális ügyfelek nyilvánvalóan már felismerték, hogy az innovatív megoldás mekkora kényelmet biztosít, és hogy a munkaerőköltségek hiánya miatt mekkora mértékű megtakarítással kecsegtet.

Forrás: FoodBev Media

Apropó anyagiak, azt is jó tudni, hogy – az érintésmentes megoldásokat, az ApplePay-t és a bankkártyákat is ideértve – számos fizetési rendszer integrálható a berendezésbe. Frost vélekedése alapján a gép használata az ügyfelek számára nem is lehetne egyszerűbb. Csak kifizetik a sört, és egy gombnyomás után a poharukat 15 másodperc alatt eltelíti az ital.

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai