Korszerű sörcsapoló automata koncepcióját mutatták be

Egy Victor Manufacturing elnevezésű céggel közösen kiötlött, mozgatható önkiszolgáló „Sörállomások” (Beer Stations) koncepcióját lebegtette meg egy Hoshizaki nevű, hűtő- és jéggyártó gépeket alkotó társaság.

Az állomás „lelkét” a cég új, BeerMatic Dual Tap DBF-AS65WE-nek keresztelt, automatikus söradagolója képezi, amely fizetés után egy gombnyomásra nagyjából fél liter folyékony kenyeret tölt az automata csapja alá tartott edénybe. A BeerMatic Dual Tap mellett egy sörös hordó, egy szén-dioxid-palack és sok pohár számára áll még rendelkezésre hely az önálló egységben. A söradagoló belső hűtőrendszerrel rendelkezik, vagyis szobahőmérsékleten tárolt hordókból is hidegen lehet belőle előcsalogatni az árpalevet.

Simon Frost, a Hoshizaki UK egyesült királyságbeli és írországi igazgatója szerint például professzionális sportklubok és szabadidős komplexumok részéről már eddig is nagy érdeklődés mutatkozott a mobil, önkiszolgáló „Sörállomás” iránt. Ezek a potenciális ügyfelek nyilvánvalóan már felismerték, hogy az innovatív megoldás mekkora kényelmet biztosít, és hogy a munkaerőköltségek hiánya miatt mekkora mértékű megtakarítással kecsegtet.

Apropó anyagiak, azt is jó tudni, hogy – az érintésmentes megoldásokat, az ApplePay-t és a bankkártyákat is ideértve – számos fizetési rendszer integrálható a berendezésbe. Frost vélekedése alapján a gép használata az ügyfelek számára nem is lehetne egyszerűbb. Csak kifizetik a sört, és egy gombnyomás után a poharukat 15 másodperc alatt eltelíti az ital.

Forrás: Store Insider


Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.