hirdetés

Tortacsodák a SütniCake fesztiválon

Igazi remekművek születtek az Alice Csodaországban tematikájú torta design versenyen, amit az első SÜTNICAKE Sütemény és Tortafesztivál keretein belül hirdették meg a szervezők profi és hobbi cukrászok számára.

hirdetés

A torta design versenyre 35 pályamű érkezett, így nem volt könnyű dolga a zsűrinek. A szakmai zsűri tagjai: Horváth Eszter (SUGAR! Design cukrászda, cake designer) , Osvárt Judit – Design Hét Budapest - project vezető) Bakcsy Árpád - ételfotós, Márk Szonja - cukrász, blogger valamint T. Nagy Tamás. A hobbi cukrász kategória fődíjasa Fekete Veronika „Álomvilág” tortája lett míg a profi kategóriában Pásztor Petra „Alíz Csodaországban” tortája vitte el a fődíjat. 

A SütniCake Sütemény és Torta Fesztivál ötlete abból az elgondolásból született, hogy hazánkban számos gasztro-tematikájú rendezvény közül választhatunk, mégis hiányzik egy elsősorban süteményeket és tortákat reprezentáló esemény. A fesztiválon a hagyományos sütemények mellet cupcake-ek és tartelette-ek a brownie-k, cake pop-ok, macaronok, torták várták az édesszájúakat

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai